PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Carajo - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Carajo - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Аргентина
Даты: 2001 - ...

Carajo is a rock band from Buenos Aires, Argentina. It was formed in 2000 with Marcelo "Corvata" Corvalan on bass and vocals, Andres "Andy" Vilanova on drums and Hernan "Tery" Langer on guitar and backing vocals. The first two share the history of having been part of the band A.N.I.M.A.L..

Recording of their first full-length album, Carajo, officially presented on May 7 at The Roxy in Buenos Aires. In November they play at Colombia's Rock al parque festival in front of 80,000 people. The band is named "Breakthrough Band of 2002" by the most important

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Carajo [2002, альбом]
  • Carajografía [2003, макси-сингл]
  • Atrapasueños [2004, альбом]
  • Inmundo [2007, альбом]
  • El mar de las almas [2010, альбом]
  • Frente a frente [01.08.2013, альбом]

Концертные альбомы:

  • Electrorroto Acustizado 2.1 [2005]
Название Материалы
Acido
Acorazados
Algo En Que Creer
Atrapa Sueños
Atrapasueos
Bicho De Ciudad
Carne
Chico Granada
Cido
Como Deberia Ser
De Frente Al Mar
De Hoy No Pasa
El Dedo En La Llaga
El Error
El Llanto Espiritual
El Que Ama Lo Que Hace
El Vago
Entre La F Y La Razn
Entre La Fé Y La Razón
Estilo De Vida
Fluir
Hacerse Cargo
Histeria TV Canción De Moda
Humildad
Inocencia Perdida
Ironia
Joder
La Fuerza Original
La Guerra Y La Paz
La Huella Del Depredador

Страница создана 21.02.2012
http://primanota.ru/carajo/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!