PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Capital Inicial - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Capital Inicial - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Бразилия
Даты: 1982 - ...

Capital Inicial is a Brazilian rock band that flourished in the 1980s, saw a resurgence in the late '90s, and extended into the 2000s.

Capital Inicial is a post-punk/new wave band who had considerable success, having recorded seven albums from 1982 to 1996. They were a huge success in the early and mid-2000s, being one of the most popular bands in Brazil with the albums Acústico MTV, Rosas e Vinho Tinto, Gigante, and MTV Especial: Aborto Elétrico. The album Eu Nunca Disse Adeus was expected to be released in early 2007.

Former members of Renato Russo's pioneering post-punk band Aborto Elétrico teamed up to form the Capital Inicial, continuing to perform the same type of music. Brothers Felipe Lemos (drums) and Flávio Lemos (bass) joined guitarist Loro Jones (former Blitz 64) and vocalist Dinho Ouro Preto. All of them are based in Brasília, a city that, with its particular situation as Brazil's capital, revolves

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Capital Inicial [1986, альбом]
  • Independência [1987, альбом]
  • Você não precisa entender [1989, альбом]
  • Todos os lados [07.11.1989, альбом]
  • Eletricidade [1991, альбом]
  • Rua 47 [1995, альбом]
  • Atrás dos olhos [1998, альбом]
  • Millennium [1999, альбом]
  • Rosas e vinho tinto [14.04.2002, альбом]
  • Gigante [2004, альбом]
  • Eu nunca disse adeus [01.03.2007, альбом]
  • Das Kapital [02.06.2010, альбом]
  • Saturno [2012, альбом]
  • Viva a Revolução [2014, макси-сингл]

Концертные альбомы:

  • Multishow ao vivo em Brasília
  • Ao vivo [1995]
  • Acústico MTV [2000]
  • MTV Especial: Aborto Elétrico [2005]
  • Multishow ao Vivo [21.04.2008]
  • Rock In Rio 2011 [2011]
  • Acústico 2: NYC [06.11.2015]

Сборники:

  • Novo Millennium [сборник]
  • O Melhor de 2 [сборник]
  • Rio Claro-SP Acústico MTV [сборник]
  • O melhor do Capital Inicial [1994, сборник]
  • Remixes [1998, сборник]
  • Sem limite [2001, сборник]
  • Maxximum [2005, сборник]
Название Материалы
220 Volts (feat. Regis Luis)
A sua maneira (feat. Regis Luis)
Algum Dia
Cai A Noite
Eu Nunca Disse Adeus
Eu Vou Estar
Fatima
Fogo (feat. Regis Luis)
Heroina
Independencia
Instinto Selvagem (feat. Regis Luis)
Musica Urbana
Natasha
No Olhe Pra Traz
O Passageiro
Olhos Vermelhos
Por Enquanto
Primeiros Erros (feat. Regis Luis)
Quatro Vezes Voc
Submissa
Todas As Noites (feat. Regis Luis)
Tudo Que Vai (feat. Regis Luis)
Veraneio Vascaina

Страница создана 22.02.2012
http://primanota.ru/capital-inicial/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!