PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Café Tacvba - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Café Tacvba - аккорды, тексты

Страна: Мексика
Даты: 1989 - ...

Café Tacuba (stylized Café Tacvba) is a band from Ciudad Satélite, Mexico. The group gained popularity in the early 1990s. They were founded in 1989, and since then have had the same musical lineup of Rubén Isaac Albarrán Ortega (lead vocals, rhythm guitar), Emmanuel "Meme" del Real Díaz (keyboards, piano, programming, rhythm guitar, melodica, vocals), José Alfredo "Joselo" Rangel Arroyo (lead guitar, vocals), and Enrique "Quique" Rangel Arroyo: (bass guitar, electric upright bass, vocals). Mexican folk music player Alejandro Flores is considered the 5th tacubo, as he has played the violin in almost every Café Tacvba concert since 1994. Since the Cuatro Caminos World Tour, Luis "El Children" Ledezma has played the drums in every concert but is not considered an official member of the band.

Previously known as "Alicia ya no

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Café Tacuba [28.07.1992, альбом]
  • Re [22.07.1994, альбом]
  • Avalancha de éxitos [05.11.1996, альбом]
  • Revés [1999, альбом]
  • Yo soy [1999, альбом]
  • Revés/Yo soy [20.07.1999, альбом]
  • Cero y uno [2002, сингл]
  • Vale callampa [29.10.2002, макси-сингл]
  • Cuatro caminos [2003, альбом]
  • Mediodía [2005, сингл]
  • Sino [09.10.2007, альбом]
  • El objeto antes llamado disco [22.10.2012, альбом]

Концертные альбомы:

  • MTV Unplugged [2005]
  • Un viaje [2005]

Сборники:

  • Sus mejores éxitos [сборник]
  • Tiempo transcurrido... [2001, сборник]
Название Материалы
De Este Lado del Camino
Eres

Страница создана 31.07.2015
http://primanota.ru/cafe-tacvba/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!