PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Cacho Castana - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Cacho Castana - аккорды, тексты

Страна: Аргентина
Даты: 11.06.1942 - ...
Сайт:

Humberto Vicente Castagna (born June 11, 1942), better known as Cacho Castaña, is an Argentine singer and actor.

Born in Buenos Aires, Cacho Castaña developed an interest in music during his early years, and by age fourteen, he was a piano teacher. Raised in modest circumstances in the Flores ward, he worked with his father, a shoe cobbler, until age 16. He began his career in music in his teens as a pianist in Oscar Espósito's orquesta típica, one of numerous such groups that performed tango music at the time, and also performed in the Chamamé folk genre.

Castaña became famous as a bolero singer during the 1970s, performing on Argentine television programs such as Tiempo Final and Un Cortado, among others. He authored numerous hits, including Me gusta, me gusta ("I like it, I like it"), Lo llaman el matador ("He's Nicknamed the Killer") and Hay que encontrar al ladrón

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Soy un tango [07.1994, альбом]
  • Café la Humedad [23.01.2003, альбом]
  • Septiembre del 88 [08.04.2003, альбом]
  • Por amor a vos [14.04.2008, сингл]
  • Todavía puedo [19.05.2008, альбом]
  • Y ya nada fue lo mismo [20.05.2008, альбом]
  • Más atorrante que nunca [29.10.2010, альбом]
  • Estoy cambiando [15.07.2011, альбом]
  • Cacho Castaña - Deluxe [25.07.2012, альбом]

Концертные альбомы:

  • En vivo

Сборники:

  • Tango [2005, сборник]
  • 15 grandes éxitos [01.10.2007, сборник]
  • Los grandes éxitos de Cacho Castaña [15.07.2011, сборник]
Название Материалы
Así Llegó El Amor
Cacho De Buenos Aires
Cafe La Humedad
Canciones Son Canciones
Cara De Tramposo
Con Quien Estás
Divagante Y Aventurero
El Amor Que Nunca Muere
El Matador
El Vendedor De Fantasías
Entre Curdas
Era Verdad
Espalda Con Espalda
Garganta Con Arena
La Gata Varela
La Misma Vía El Mismo Tren
La Reina De La Bailanta
La Vuelta Del Matador
Más Atorrante Que Nunca
Me Gusta Como Me Gusta
Me Gustan Las Mujeres Con Pasado
Me Saqué Una Vuelta
Mi Dulce Aventurera
Mi Viejo El Italiano
Muchacha Ojos De Papel
Naranjo En Flor
Ojalá Que No Puedas
Ojeras De Buenos Aires
Para Vivir Un Gran Amor
Pero Te Vas

Страница создана 07.08.2013
http://primanota.ru/cacho-castana/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!