PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Burhan G - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Burhan G - аккорды, тексты

Страна: Дания
Даты: 20.06.1983 - ...

Burhan Genç Koç (pronounced [ˈbuɾhɑn ˈɟentʃ]), known as Burhan G (born 20 June 1983), is a Danish R&B and pop singer, songwriter and producer. He has released three albums including Burhan G in 2010 and Din for evigt, both certified platinum in Denmark. Hit singles include the five number one hits "Mest ondt" featuring Medina, "Tættere på himlen" featuring Nik & Jay, "Din for evigt", "Kalder mig hjem" and "Karma" featuring L.O.C..

Burhan Genç is of Kurdish origin. His parents are from Haymana, Turkey. He lived in Brøndby Strand (Copenhagen County) 13 kilometers south-west of central Copenhagen and sang in the "Københavns Drengekor" (Copenhagen Boys Choir) as a solo soprano. He was also a backing singer for the popular Danish hip hop group Outlandish. The group originated from Brøndby Strand

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Playground [2004, альбом]
  • Take U Home [24.06.2004, макси-сингл]
  • Breakout [10.09.2007, альбом]
  • Sacrifice [27.02.2008, сингл]
  • Kun Dig [30.05.2008, сингл]
  • Jeg Vil Have Dig For Mig Selv [10.08.2009, сингл]
  • Burhan G [12.04.2010, альбом]
  • Søvnløs [31.01.2011, сингл]
  • Din For Evigt [11.03.2013, сингл]
  • Din For Evigt [11.03.2013, сингл]
  • Kalder Mig Hjem [19.08.2013, сингл]
  • Din for evigt [07.10.2013, альбом]
  • Hvorfor Ikke Mig [22.11.2013, сингл]

Сборники:

  • Special edition [2011, сборник]
Название Материалы
I Stedet For Dig
Ikke I Nat Ikke Endnu
Jeg I Live
Kalder Mig Hjem
Kun Dig
Mest Ondt
Svnls

Страница создана 10.03.2012
http://primanota.ru/burhan-g/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!