PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Bunga Citra Lestari - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Bunga Citra Lestari - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Индонезия, Бали
Даты: 22.03.1983 - ...
Сайт:

Bunga Citra Lestari (born March 22, 1983), also known as BCL, is an Indonesian pop singer and actress. She is known for her powerful singing voice.

Bunga started her career on television as a drama actress. The TV series that she has played were ABG, Senandung Masa Puber, Kala Cinta Menggoda, Penjaga Hati, and others. She later moved on as a singer and as a film actress.

Bunga started her music career in 2004 on a collaboration with PAS Band. She also recorded a single entitled "Saat Kau Pergi" for a soundtrack-album for film Dealova in 2005. Her debut album Cinta Pertama was released in 2006 with the hits singles, "Cinta Pertama" and "Aku Tak Mau Sendiri". Her first album was success and sold out 75,000 copies in the first week in Indonesia. This album raised up her name as a famous singer. She also starred her first film with the same title with her album

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Cinta Pertama [12.12.2006, альбом]
  • Tetaplah Dihatiku [16.01.2007, сингл]
  • Hanya Untukmu [2008, сингл]
  • Tentang Kamu [20.06.2008, альбом]
  • Karena Kucinta Kau [28.10.2009, сингл]
  • Wajahmu Ingatkan Aku [01.06.2012, сингл]
  • Hot [25.09.2012, сингл]
  • Cinta Sejati [23.11.2012, сингл]
  • Jangan Salahkan Dia [20.12.2012, сингл]
  • KuasaMU [01.06.2014, сингл]
  • Wanita Terbahagia [04.02.2015, сингл]
  • Bulan Penuh Ampunan [22.05.2015, сингл]
  • Cinta Yang Terindah [15.06.2015, сингл]

Сборники:

  • The Best Of [10.06.2013, сборник]
Название Opus Key Материалы
3 Salahmu
Aku Dan Dirimu
Aku Tak Mau Sendiri
Bulan Penuh Ampunan
Cinta Pertama Sunny
Cinta Sejati
Hanya Untukmu
Hot
Ingkar
Jangan Gila
Karena Ku Cinta Kau
Kecewa
Kumerindu
Perih
Pernah Muda
Saat Kau Pergi
Tentang Kamu
Terpanah Asmara
Tetaplah Di Hatiku
Wajahmu Ingatkan Aku
Wanita Terbahagia

Страница создана 02.03.2012
http://primanota.ru/bunga-citra-lestari/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!