PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Bubbi Morthens - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Bubbi Morthens - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Исландия
Даты: 06.06.1956 - ...

Bubbi Morthens (born June 6, 1956, Reykjavík)), is an Icelandic singer and songwriter.

Born as Ásbjörn Kristinsson Morthens, "Bubbi" as it is a common nickname for Ásbjörn. Aside from a lengthy solo career, he has been a member of such Icelandic bands as Utangarðsmenn, Egó, Das Kapital, MX-21, and G.C.D.

Morthens recorded his first solo album in 1979, a blend of rock, blues and reggae, and published it the following year as Ísbjarnarblús.

In Utangarðsmenn

His first important band was Utangarðsmenn (The Outsiders), a punk band that led the new wave movement in Iceland. The band was formed with Michael D. Pollock (Mickey Dean), Daniel Pollock (Dirty Dan), drummer Magnús Stefánsson and bassist Rúnar Erlingsson. Utangarðsmenn gained renown in Iceland by means of extensive press coverage and several gigs, including three at Laugardalshöll, Iceland’s biggest sports arena, where one of the

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Ísbjarnablús [1980, альбом]
  • Plágan [24.07.1981, альбом]
  • Fingraför [22.05.1983, альбом]
  • Ný spor [15.04.1984, альбом]
  • Kona [06.06.1986, альбом]
  • Blús fyrir Rikka [01.07.1986, альбом]
  • Frelsi til sölu [13.11.1986, альбом]
  • Skapar fegurðin hamingju? [1987, альбом]
  • Dögun [19.11.1987, альбом]
  • Serbian Flower [01.11.1988, альбом]
  • Nóttin langa [15.11.1989, альбом]
  • Sögur af landi [15.10.1990, альбом]
  • Von [12.11.1992, альбом]
  • Lífið er ljúft [01.11.1993, альбом]
  • Þrír heimar [09.10.1994, альбом]
  • Í skugga Morthens [10.10.1995, альбом]
  • Allar áttir [20.10.1996, альбом]
  • Arfur [10.10.1998, альбом]
  • Bellman [22.05.2000, альбом]
  • Nýbúinn [08.11.2001, альбом]
  • Sól að morgni [07.10.2002, альбом]
  • 1000 kossa nótt [06.10.2003, альбом]
  • Tvíburinn [07.10.2004, альбом]
  • Fjórir naglar [29.10.2015, альбом]

Концертные альбомы:

  • Ég er [06.10.1990]

Сборники:

  • Sögur 1990-2000 [сборник]
  • Sögur 1980-1990 [15.10.1999, сборник]
Название Материалы
Agnes Og Friðrik
Allir Sem Einn
Fjllin Hafa Vaka
Kyrlatt Kvold
Manstu

Страница создана 27.05.2012
http://primanota.ru/bubbi-morthens/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!