PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Boikot - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Boikot - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Испания, Канары
Даты: 1987 - ...

Boikot is a Spanish left-wing punk rock band.

The band started in 1987 playing at bars, parties and every type of dive. After a pair of adjustments to the band's lineup they recorded two albums with the label Barrabás. They made themselves known by playing in venues across Madrid until 1995 when they split with Barrabás and decided to start their own production business aptly named BKT. They launched two albums, Cría Cuervos and Tu Condena, and played in rock festivals as diverse as Festimad and Metaliko Rock among others. Following this, the group decided to create a trilogy which would be named La Ruta del Ché, the three albums of which would include different versions of popular songs such as "Hasta Siempre" by Carlos Puebla and engravings made while they were on tour in countries such as Cuba, Mexico, and Argentina. At this stage of La Ruta del Ché the group took inspiration from the South

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Los ojos de la calle [1990, альбом]
  • ... Con perdón de los payasos [1992, альбом]
  • Cría Cuervos [1995, альбом]
  • Cría cuervos [13.03.1995, альбом]
  • Tu condena [1996, альбом]
  • La ruta del Ché: no escuchar [1997, альбом]
  • La ruta del Ché: no mirar [1997, альбом]
  • La ruta del Ché: no callar [1998, альбом]
  • De espaldas al mundo [2002, альбом]
  • Tus problemas crecen [2004, альбом]
  • Amaneció [2008, альбом]
  • Lágrimas de rabia [2012, альбом]

Концертные альбомы:

  • Historias directas [2000]
Название Материалы
Adagio
Amaneció
Bajo El Suelo
Cierra Los Ojos
Comandante Ché Guevara
Con Mucha Clase
Cria Cuervos
Cualquier Dia
De Espaldas Al Mundo
Déjeme En Paz
Dopaje
El Anarka De Noé
El Estado Del Malestar
El Miro De Berlin
El Muro De Berlín
El Muro De La Verguenza.
El Poder Del Hambre
El último Que Cierre
En Lo Triste
Eskeletos Radioaktivos
Esperando En El Metro
Estuvo Bien Padre
Fausto Holokausto
Fraskito
Happy Money
Hasta No Poder Mas
Hasta Siempre
Hierro Oxidado
Hoy He Vuelto A Caer
Hoy Les Respondemos

Страница создана 15.04.2012
http://primanota.ru/boikot/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!