PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Black Cobra - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Black Cobra - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: США
Даты: 2002 - ...

Black Cobra is a doom and sludge 2-member sludge-offshoot metal band from San Francisco, California. The band was formed in 2001 by guitarist Jason Landrian, formerly of Florida doom band Cavity, and former Acid King bassist Rafael Martinez. Black Cobra's first publication, self-titled and self-released 7" EP, containing the three tracks "Interceptor", "Fall and Fall Again", and "Silverback", was engineered by Martinez and issued on August 27, 2004.

  • 2004 - Black Cobra - EP - Self Released
  • 2006 - Bestial - LP - At A Loss Recordings
  • 2007 - split CD with Eternal Elysium - Diwphalanx Records
  • 2007 - Feather and Stone - LP - At A Loss Recordings
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Black Cobra [27.08.2004, макси-сингл]
  • Bestial [25.04.2006, альбом]
  • Eternal Elysium / Black Cobra [2007, макси-сингл]
  • Feather and Stone [30.10.2007, альбом]
  • Chronomega [29.09.2009, альбом]
  • Invernal [11.10.2011, альбом]
Название Материалы
Chronosphere
Sugar Water

Страница создана 21.06.2012
http://primanota.ru/black-cobra/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!