PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Binomio De Oro De América - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Binomio De Oro De América - аккорды, тексты

Страна:
Даты: 16.06.1976 - ...

Binomio de Oro de América is a vallenato musical group from Colombia. It was founded by lead singer Rafael Orozco and accordionist Israel Romero in the Caribbean Region of Colombia on June 16, 1976. The group grew up in popularity in the 1980s and 1990s and developed mainstream popularity in Venezuela, specially in the city of Maracaibo and in Mexico, mainly in the city of Monterrey

The group was officially created by vallenato singer Rafael Orozco and accordionist Israel Romero on June 16, 1976. Both Orozco and Romero were students attending University classes in the city of Barranquilla. Romero had just recorded a Long Play with singer Emilio Oviedo, with strong influences from singer Jorge Oñate, the Lopez brothers, accordionist Colacho Mendoza and the Los Hermanos Zuleta who were the mainstream vallenato groups at the moment. Romero had been successful with the hit songs "Amanecemos Parrandeando" and

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Binomio de oro [1977, альбом]
  • Los Elegidos [1978, альбом]
  • Clase aparte [1980, альбом]
  • De Caché [1980, альбом]
  • 5 Años De Oro [1981, альбом]
  • Festival Vallenato [1982, альбом]
  • Fuera De Serie [1982, альбом]
  • Internacional [1988, альбом]
  • De Exportación [1989, альбом]
  • De fiesta con el Binomio de Oro [1990, альбом]
  • De América [1991, альбом]
  • Por Siempre [1991, альбом]
  • Todo Corazon [1993, альбом]
  • De La Mano Con El Pueblo [1994, альбом]
  • Lo Nuestro [1995, альбом]
  • A su Gusto [15.10.1996, альбом]
  • Seguimos por lo alto [31.10.1997, альбом]
  • 2000 [22.09.1998, альбом]
  • Más cerca de ti [26.11.1999, альбом]
  • Dificil De Igualar [2000, альбом]
  • Haciendo Historia [14.11.2001, альбом]
  • ... Que Viva El Vallenato [2003, альбом]
  • El Privilegio [2003, альбом]
  • En todo su esplendor [06.12.2004, альбом]
  • Vallenato sin fronteras [29.08.2006, альбом]
  • Impredecible [27.09.2006, альбом]
  • Vuelve y pica el pollo [2008, альбом]
  • Corazón de miel [10.03.2011, альбом]
  • Marca registrada del Binomio de Oro [14.12.2012, альбом]

Сборники:

  • Simplemente éxitos [сборник]
  • Los 30 Mejores de Rafael Orozco con el Binomio de Oro [08.04.1999, сборник]
  • Las Voces del Binomio de Oro [08.05.2000, сборник]
  • Grafiti de amor [01.11.2005, сборник]
  • Sólo clasicos [01.01.2006, сборник]
  • Sólo clásicos [25.08.2006, сборник]
  • Grandes Hits [14.07.2009, сборник]
Название Материалы
Acéptame Como Soy
Acuérdate De Mí
Amantes Inocentes
Amor De Poesia
Bañarte En Mis Sueños
Busca Un Confidente
Celos
Cha Cun Cha
Como Expresar Lo Que Siento
Como Olvidarte
Cómo Te Olvido
Como Te Quiero
Como Vamos A Quedar
Corazón De Miel
Corazoncito Negro
Cualquier Momento Es Preciso Para Amar
Cuando Decidas
Cuando Vuelvas
De Nuevo En Tu Ventana
De Rodillas
Decidí Cambiar
Déjame Acercarme A Tí
Déjate Atrapar
Diferente A Las Demás
Dificil De Igualar
Dime Como Te Olvido
Dime Pajarito
Distintos Destinos
El Amor
El Amor Es Mas Grande Que Yo

Страница создана 24.07.2014
http://primanota.ru/binomio-de-oro-de-america/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!