PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Big Foot Mama - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Big Foot Mama - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна:
Даты: 1990 - ...

Big Foot Mama is a rock band from Ljubljana, Slovenia. It is one of the most popular Slovenian pop rock bands of the 1990s.

The group started their career in 1990. After their third album, Tretja dimenzija (The Third Dimension), they were already considered as the Slovenian pop rock band of the decade, breaking sales records in rock category and selling out some of the biggest venues in the Slovenian capital Ljubljana like Križanke and Hala Tivoli, which were previously considered as unconquerable for Slovenian rock bands.

  • Nova pravila (New Rules) - 1995
  • Kaj se dogaja? (What Is Going On?) - 1997
  • Tretja dimenzija (Third Dimension) - 1999
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Nova pravila [1995, альбом]
  • Kaj se dogaja? [1997, альбом]
  • Tretja dimenzija [1999, альбом]
  • Doba norih [2001, альбом]
  • 5ing [2004, альбом]
  • Važno, da zadane [2007, альбом]
  • Izhod [17.05.2012, альбом]

Концертные альбомы:

  • 15 let v živo z gosti [2006]

Сборники:

  • Big Foot Mama [2003, сборник]
  • Nova pravila & Kaj se dogaja [2012, сборник]
  • Let 25 [03.09.2015, сборник]
Название Материалы
Amazonija
Bandiera Rossa
Brez Meja
Buldoer
Crn Tulipan
Fenomen
Garbage
Gole Sanje
Kratek Stik
Led S Severa
Lovro
Mala Nimfomanka
Neki Sladkega
Nisem Vec s Tabo +
Nisem Vec So
Nor Sigurno Ne
Oklep
Ona Je Samo Za Mene
Pingvin
Pomlad
Pot Iz Trnja
Rola Se
Sam Prjatla
Tatoo
Umazan De
Uzitek Na Replay
Vrn Se K Men

Страница создана 22.02.2012
http://primanota.ru/big-foot-mama/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!