PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Bettie Serveert - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Bettie Serveert - аккорды, тексты

Страна: Нидерланды (Голландия)
Даты: 1986 - ...

Bettie Serveert are a Dutch indie rock band. Their name translates to "Bettie Serves", or "Service to Bettie", which is the title of a book written by Dutch tennis player Betty Stöve, who made it to the Wimbledon ladies singles final in 1977.

In 1995, the group released their second album, Lamprey, which also was well received, and this aided them in obtaining tour slots alongside the likes of Belly, Dinosaur

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Tom Boy [1992, сингл]
  • Palomine [02.11.1992, альбом]
  • Kid's Allright [1993, сингл]
  • Palomine [1994, сингл]
  • Something So Wild [1995, сингл]
  • Lamprey [16.04.1995, альбом]
  • CO-Coward [1997, сингл]
  • What Friends? [1997, сингл]
  • Dust Bunnies [25.03.1997, альбом]
  • Private Suit [14.08.2000, альбом]
  • Bettie Live 2003 [2003, альбом]
  • Smack [2003, сингл]
  • Log 22 [11.03.2003, альбом]
  • Attagirl [2004, альбом]
  • Bare Stripped Naked [12.09.2006, альбом]
  • Pharmacy of Love [11.01.2010, альбом]
  • Oh, Mayhem! [07.01.2013, альбом]

Концертные альбомы:

  • Venus in Furs (and Other Velvet Underground Songs) [11.08.1998]
Название Материалы
All The Other Fish
Balentine
Brain Tag
Crutches
Dust Bunnies
Geek
Healthy Sick
Heaven
Keepsake
Kids Alright
Leg
Never Be Over
Palomine
Ray Ray Rain
Rudder
Something So Wild
Tomboy
Under The Surface
Youve Changed

Страница создана 01.03.2012
http://primanota.ru/bettie-serveert/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!