PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Baby K - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Baby K - аккорды, тексты

Страна: Италия
Даты: 05.02.1983 - ...
Сайт:

Baby K (born Claudia Nahum; 5 February 1983) is an Italian singer, songwriter, rapper and model. She is mainly known for her hits "Killer", recorded with Tiziano Ferro, and "Roma-Bangkok", a duet with Giusy Ferreri, which was the best-selling single of 2015 in Italy.

Her first act as an artist in the rap scene came in 2008, when with the Quadraro Basement, she recorded her first album, SOS, an EP with 5 tracks. About two years later she released the single "Alpha Female" which had over 10,000 downloads during the first few months.

In 2013 she released her first official solo album "Una Seria

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Femmina alfa [23.09.2011, макси-сингл]
  • Lezioni di volo [2012, макси-сингл]
  • Sparami [03.12.2012, сингл]
  • Killer [25.01.2013, сингл]
  • Una seria [12.03.2013, альбом]
  • Roma - Bangkok [19.06.2015, сингл]
  • Kiss Kiss Bang Bang [11.09.2015, альбом]
Название Материалы
Roma - Bangkok

Страница создана 03.12.2015
http://primanota.ru/baby-k/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!