PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Autour De Lucie - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Autour De Lucie - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна:
Даты: 1993 - ...

Autour de Lucie is a French pop rock band, consisting of vocalist Valérie Leulliot, guitarist Olivier Durand and bassist Fabrice Dumont. Their albums were released in France on Le Village Vert, and in North America on Nettwerk (first three) and Universal.

Their debut album L'Échappée belle was released in 1993, but was later re-released by Nettwerk and Le Village Vert in 1996 under the title Autour De Lucie with the bonus English-language track "Simon". Songs were produced by either Paco Rodriguez, Michael Head, or Autour de Lucie, and the album was characterized by guitar-driven songs with infectious pop hooks. It was led off by the buoyant, breezy "L'accord parfait" and included a cover version of the English-language ballad "Island", originally composed for the soundtrack of the British film "The Wicker Man".

Their album Immobile pursued the same sound established by their first effort. It was produced by Gilles Martin and Autour de Lucie

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • L'Accord parfait [1994, сингл]
  • Les Ciels de traîne [1994, сингл]
  • L'Échappée belle [11.1994, альбом]
  • Ce que l'on tait [1995, сингл]
  • Sur tes pas [1997, сингл]
  • Immobile [03.1997, альбом]
  • Je reviens [2000, сингл]
  • Faux mouvement [03.2000, альбом]
  • Autour de Lucie [03.2004, альбом]
  • Ta lumière particulière [20.04.2013, сингл]
  • Ta lumière particulière [27.04.2015, альбом]

Сборники:

  • Chanson sans issue [1997, ремикс]
  • Vu par [06.2001, ремикс]
Название Материалы
Dans Quel Pays
Je Reviens
Le salon
Personne N'est Comme Toi

Страница создана 06.03.2012
http://primanota.ru/autour-de-lucie/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!