PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Ari Lasso - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Ari Lasso - аккорды, тексты

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Индонезия, Бали
Даты: 17.01.1973 - ...

Ari Bernardus Lasso (born 17 January 1973 in Madiun, East Java), better known as Ari Lasso is an Indonesian musician and former lead vocalist of Dewa 19.

Lasso was born in Madiun, East Java on 17 January 1973 to Bartholomeus B. Lasso and Sri Noerhida. His mother told him that he could become a famous singer, saying that "[his] life should be beautiful" because of his voice. While attending high school at SMA Negeri 2 Surabaya, he established Outsider Band along with the drummer Wawan Juniarso, from Dewa 19, and guitarist Piyu of Padi. After graduating from high school, he attended Airlangga University and earned a degree in economics.

Lasso eventually became a member of Dewa 19 together with Wawan Juniarson, Andra Junaidi, Ahmad Dhani, and Erwin Prasetya. With Dewa 19, he released the album Kangen, which was chosen as the best album of the year by BASF in 1993.

Beginning after Dewa

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Sendiri Dulu [08.08.2001, альбом]
  • Keseimbangan [10.02.2003, альбом]
  • Kulihat, Kudengar, Kurasa [07.07.2004, альбом]
  • Selalu Ada [17.07.2006, альбом]
  • Kamu Egois [25.07.2014, сингл]

Сборники:

  • The Best Of [07.11.2007, сборник]
  • Yang Terbaik [03.06.2012, сборник]
Название Материалы
Aku Dan Dirimu
Apa Artinya Cinta
Arti Cinta
Badai Pasti Berlalu
Cinta Sejati
Cinta Terakhir
Cintailah Aku Sepenuh Hati
Hampa
Hancur
Hasrat Sekejap
Huma Di Atas Bukit
Ironis
Jika
Kamu Egois
Karena Aku Telah Denganmu
Kata Siapa
Kisah Kita
Lirih
Mana Kutahu
Mengejar Matahari
Misteri Illahi
Nelangsa
Penjaga Hati
Perbedaan
Percuma
Rahasia Perempuan
Rayuan Gombal
Tulus

Страница создана 31.03.2012
http://primanota.ru/ari-lasso/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!