PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Antonio, Vega - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Antonio, Vega - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Испания, Канары
Даты: 16.12.1957 - 12.05.2009

Antonio Vega Tallés (a.k.a. Antonio Vega) (December 16, 1957 – May 12, 2009) was a Spanish pop singer-songwriter. He was born in Madrid and died in the same city, succumbing to lung cancer. He was 51 years old. In 1978 he formed the band Nacha Pop out of another band, Uhu-Helicopter. In 1980, Nacha Pop released their debut album. The band broke up in 1988 and Antonio began a solo career.

On April 20, 2009 Antonio Vega was admitted to the Hospital Puerta de Hierro in Madrid due to acute pneumonia that forced him to suspend his tour. He died on May 12, at 51 years old, as a result of lung cancer that was diagnosed 10 months earlier.

  • Studio Albums
    • 1991 - No me iré mañana
    • 1994 - Océano de sol
    • 1998 - Anatomía de una ola
    • 2001 - De un lugar perdido
    • 2005 - 3000 noches con
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • No me iré mañana [1992, альбом]
  • Océano de sol [1994, альбом]
  • Anatomía de una ola [1998, альбом]
  • De un lugar perdido [2001, альбом]
  • Concierto de San Isidro [2003, альбом]
  • Autorretratos [2004, альбом]
  • 3000 noches con Marga [04.07.2005, альбом]
  • Antes de haber nacido [2012, альбом]

Концертные альбомы:

  • Básico [2002]

Сборники:

  • El Sitio de mi Recreo [1992, сборник]
  • Escapadas [2004, сборник]
  • Canciones 1980 - 2009 [2009, сборник]
Название Материалы
A Medio Camino
A Trabajos Forzados
Angel De Orión
Como La Lluvia Al Sol
Días Que No Volverán
El Sitio de mi Recreo
Elixir De Juventud
Esperando Nada
Estaciones
Guitarras
Háblame A Los Ojos
Hвblame a Los Ojos
La Chica De Ayer
La Hora Del Crepúsculo
La Tarara
La última Montaña
Lucha De Gigantes
Mi Habitación
Mis Dos Amigos
Para Bien Y Para Mal
Pasa El Otoño
Que Yo No Lo Sabia
San Antonio
Se Dejaba Llevar Por Tí
Seda Y Hierro
Te Espero
Tesoros
Una Décima De Segundo

Страница создана 25.02.2012
http://primanota.ru/antonio-vega/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!