PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Antonio Flores - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Antonio Flores - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Испания, Канары
Даты: 14.11.1961 - 30.05.1995
Сайт:

Antonio González Flores (14 November 1961 – 31 May 1995) was a romani Spanish singer-songwriter and actor.

He was the only son of singers and actors Antonio González 'El Pescaílla' and Lola Flores. He was the brother of actresses Lolita Flores and Rosario Flores. He was divorced from Ana Villa with whom he had a daughter, Alba.

His first album, Antonio, was released in 1980 and included the hit "No dudaría" and a cover of Joaquín Sabina's "Pongamos que hablo de Madrid". The album was a complete commercial failure. His next two albums, Al caer el sol (1984) and Gran Vía (1988), also passed unnoticed. Despite of his unsuccessful attempts, he was encouraged to continue his music career by his sister's album De ley (1992) which he had mostly composed.

In 1994, thanks to the support of his fellow influencing musicians, he was invited to the Gijón concert of the Mucho más que

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Antonio [1980, альбом]
  • Al caer el sol [1984, альбом]
  • Gran Vía [1988, альбом]
  • Cosas mías [1994, альбом]

Концертные альбомы:

  • En concierto [01.05.1995]

Сборники:

  • Lo mejor de Antonio [1994, сборник]
  • Antología [1996, сборник]
  • Arriba los corazones [1999, сборник]
  • 10 años: la leyenda de un artista [2005, сборник]
Название Материалы
Alba
Alma Corazón Y Vida
Arriba Los Corazones
Coraje De Vivir
Cuerpo De Mujer
El Indio
Isla De Palma
Juan El Golosina
Mi Habitación
No Dudaria
Pongamos Que Hablo De Madrid
Rosas De Fresa
Siete Vidas
Una Espina
Yo No Puedo Enamorarme De Tí

Страница создана 22.06.2012
http://primanota.ru/antonio-flores/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!