PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Animal - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Animal - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Аргентина
Даты: 1991 - ...

A.N.I.M.A.L. (Acosados Nuestros Indios Murieron Al Luchar) (meaning Harassed, Our Indians Died While Fighting) was a Alternative metal band from Argentina.

The band's sound is a combination of thrash metal, groove metal and nu metal, and most lyrics deal with issues of ethnic minorities and indigenous people of Latin America; witnessed by song titles such as Sólo Por Ser Indios ("Only For Being Indian"), Guerra De Razas ("Race War"), Poder Latino ("Latin Power") and Raza Castigada ("Punished Race"). The band experienced commercial success in the mid-to-late 1990s and toured throughout a number of Latin American countries, the United States and Europe, and also opened for numerous big names from the worldwide rock and metal scene such as Pantera, Biohazard, Bad Religion, Ratos De Porao, Suicidal Tendencies, Sepultura, Soulfly, Megadeth and Slipknot.

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • A.N.I.M.A.L. [1993, альбом]
  • Fin de un mundo enfermo [1994, альбом]
  • El nuevo camino del hombre [1996, альбом]
  • Poder latino [1998, альбом]
  • Usa toda tu fuerza [1999, альбом]
  • Animal 6 [2001, альбом]
  • Combativo [2004, альбом]
Название Материалы
Alas
Aliento Inocente
Amigos
Antes de Morir
Aura
Barrio Patron
Brigada A
Camouflaje
Cerebro Incendiado
Chalito
Choli Rancho
Cinco Siglos Igual
Combativo
Cop Killer
Criminales De Raíces
Cruel Addicin
Cruel Adicción
Cruel Adicciףn
Desde la Trinchera
Dueña De La Sombra
Duevas de la Sombras
Dueסa De La Sombra
El Nuevo Camino Del Hombre
Esclavo De Ilusión
Esclavo De Ilusiףn
Esclavo de Llusin
Esperando El Final
Familia
Familia (es La Oportunidad)
Fín De Un Mundo Enfermo

Страница создана 27.02.2012
http://primanota.ru/animal/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!