PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Angeles Del Infierno - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Angeles Del Infierno - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Испания, Канары
Даты: 1980 - ...

Angeles Del Infierno (Spanish for Angels from Hell or Hell Angels) is a heavy metal band from Basque Country, Spain, formed in 1980. Signing with Warner Bros. Records in 1984, they achieved success in their home country and Latin America during the 1980s and the early 1990s. In 2003, the band reformed and signed back onto Warner Bros. Records, releasing Todos Somos Angeles later that year.

Angeles Del Infierno was formed by Robert Alvarez and Santi Rubio in 1978 in San Sebastia with:

  • Juan Gallardo: vocals
  • Robert Alvarez: lead guitar
  • Manu Garcia: rhythm guitar
  • Santi Rubio: bass
  • Inaki Munita: drums

Ángeles del Infierno released their first album, Pacto con el Diablo (Pact with the Devil), in 1984. They immediately follow success both by records sales and critics, with songs like their anthem "Maldito sea

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Pacto con el diablo [10.1984, альбом]
  • Diabolicca [1985, альбом]
  • Joven para morir [1986, альбом]
  • 666 [01.1989, альбом]
  • A cara o cruz [1993, альбом]
  • Todos somos ángeles [2003, альбом]
  • Diabólica [09.11.2004, альбом]

Сборники:

  • Lo mejor de Ángeles del Infierno [сборник]
  • Éxitos diabolicos [04.03.1996, сборник]
  • Lo mejor de Ángeles del Infierno: 1984–1993 [1997, сборник]
  • 20 años de rock & roll en la carretera [2007, сборник]
Название Материалы
666
A Cara O Cruz (album)
Al Otro Lado Del Silencio
Con Las Botas Puestas
Dame Amor
El Principio Del Fin
Es Un Pacto Con El Diablo
Esclavos De La Noche
Fuera De La Ley
Heavy Rock
Heroes Del Poder
Imagino
Jugando Al Amor
Junkie
Lo Tomas O Lo Dejas
Maldito Sea Tu Nombre
Nada Que Perder
No Juegues Con Fuego
No Pares
Pensando En Ti
Rocker
Sangre
Si Tu No Estas Aqui
Sombras En La Obscuridad
Sombras En La Oscuridad
Un Sentimiento De Amor
Vivo O Muerto

Страница создана 23.02.2012
http://primanota.ru/angeles-del-infierno/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!