PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


androp - табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

androp - табы, табулатуры, gtp

Страна: Япония
Даты: 2008 - ...

Androp (anne-drop) is a Japanese band.

The identities of the band members are shrouded in mystery. To wit, the official website does not list their names or contain photos. However, the February 2011 issue of the music magazine "ROCKIN' ON JAPAN" contained an interview with photos. Furthermore, during the event "one-man live tour 'angstrom 0.3 pm", the following band member names were revealed:

  • Uchisawa Takahito (内澤崇仁): vocals, guitar.
Was once a member of the band "POSTMAN".
From Aomori
  • Maeda (前田): Bass
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • anew [16.12.2009, альбом]
  • note [21.04.2010, альбом]
  • door [16.02.2011, альбом]
  • relight [21.09.2011, альбом]
  • World.Words.Lights. / You [15.02.2012, сингл]
  • Boohoo / AM0:40 / Waltz [22.08.2012, сингл]
  • one and zero [05.12.2012, альбом]
  • Voice [21.08.2013, сингл]
  • Missing [27.11.2013, сингл]
  • period [05.03.2014, альбом]
  • Shout [13.08.2014, сингл]
  • Ghost [11.03.2015, сингл]
Название Материалы
Bright Siren

Страница создана 14.06.2016
http://primanota.ru/androp/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!