PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Andres Cepeda - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Andres Cepeda - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Колумбия
Даты: 07.07.1973 - ...

Andrés Cepeda (born July 7, 1973) is a popular Colombian singer and songwriter. He was born in Bogotá, the youngest of five children. He displayed an inclination towards music from an early age, studying piano since the age of 5. He composed his first piece at the age of 12. His musical career began as the lead voice of Poligamia, a latin rock-pop group which he founded with some friends during his adolescence. After Poligamia was disbanded, Cepeda continued with his musical career as a soloist, finding success in different musical genres such as bolero and Balada, among other romantic genres. His album El carpintero achieved quadruple-platinum sales in Colombia.

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Sé morir [1999, альбом]
  • El carpintero [03.2001, альбом]
  • Canción rota [2003, альбом]
  • Para amarte mejor [2005, альбом]
  • Día tras día [2009, альбом]
  • Banda sonora [29.02.2012, альбом]
  • Lo mejor que hay en mi vida [06.07.2012, альбом]
  • Mil ciudades [09.05.2015, альбом]

Концертные альбомы:

  • Siempre queda una canción [2002]
  • Vivo en directo [03.01.2011]
  • Vivo en directo dos (Jazz a mi manera) [01.11.2014]
Название Материалы
Alma
Amar Y Temer
Amor Gitano
Antes Que Te Vayas
Armadillo
Así De Grande
Bandida
Besos Usados
Beverly Hills
Canción Escondida
Canción Para Juliette Martinez
Canción Rota
Carmelina
Carrusel
Casualidad
Ciertas Cosas
Como Puede Ser
Corre Tiempo
Desvancer
Desvanecer
Día De Tristeza
Dia Tras Dia
El Carpintero
El Cielo Que No Merezco
El Guitarro
El Mensaje
El Trén
Ella Mintió
Emborrachame De Amor
Embrujo

Страница создана 18.03.2012
http://primanota.ru/andres-cepeda/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!