PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Ana Carolina - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Ana Carolina - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Бразилия
Даты: 09.09.1974 - ...

Ana Carolina Sousa (Portuguese pronunciation: [ˈɐ̃nɐ karoˈlinɐ], born September 9, 1974 in Juiz de Fora, Minas Gerais, Brazil) is a Brazilian singer, composer, and musician.

Carolina has a contralto vocal range. Her musical influence comes from the crib, her grandmother used to sing on the radio, and her great aunt and uncle played percussion, piano, cello, and violin. She grew up listening to Brazilian musical icons such as Chico Buarque, João Bosco, Maria Bethânia as well as international icons such as Nina Simone, Björk, and Alanis Morissette. She began her career singing in local bars.

With the determination to become a successful professional musician she left Minas Gerais and moved to Rio de Janeiro. Shortly after moving to Rio de Janeiro she signed a contract with the BMG recording company. She released her first

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Ana Carolina [1999, альбом]
  • Ana Rita Joana Iracema e Carolina [2001, альбом]
  • Estampado [2003, альбом]
  • Dois Quartos [28.12.2006, альбом]
  • N9ve + 1 - Multishow Registro [2009, альбом]
  • N9ve [07.08.2009, альбом]
  • #AC [04.06.2013, альбом]
  • Eu Sei Que Vou Te Amar [03.02.2014, сингл]
  • Libido [11.02.2014, сингл]
  • Mega Hits [10.2014, альбом]
  • Coração Selvagem [09.03.2015, сингл]

Концертные альбомы:

  • Multishow ao vivo
  • Estampado [02.12.2003]
  • Estampado: Um instante que não pára [2004]
  • Ana & Jorge: Ao Vivo [2005]
  • Ensaio De Cores - Ao Vivo [2011]
  • Ensaio de Cores [2011]
  • #AC Ao Vivo [31.03.2015]

Сборники:

  • Coletânea Ana Carolina [сборник]
  • Dois Quartos - Multishow Ao Vivo (DVD) [сборник]
  • Grandes Sucessos [сборник]
  • Perfil ) [13.06.2005, сборник]
  • Dois Quartos - Multishow Ao Vivo [06.05.2008, сборник]
  • Perfil ), Volume 2 [2010, сборник]
  • Ensaio de Cores - Ao Vivo [2011, сборник]
Название Материалы
2 Bicudos
A Câmera Que Filma Os Dias
A Canção Tocou na Hora Errada
Abismo
Agora Ou Nunca
Alguém Me Disse
Amanhecer em Julho
Amor de Índio
Armazém
Beat da Beata
Beatriz
Bob
Brasil Corrupção (Unimultiplicidade)
Cabide
Carolina
Chatterton
Comparsas
Confesso
Corsário
Dadivosa
Desafinado
Diversão
Dois Bicudos ( cifra )
É Hora Da Virada
E Isso A
É Isso Aí
É Mágoa
Ela É Bamba
Elevador
Encostar Na Tua

Страница создана 23.02.2012
http://primanota.ru/ana-carolina/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!