PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Alux Nahual - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Alux Nahual - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Гватемала
Даты: 1979 - ...

Alux Nahual is the Latin rock band formed in 1979 by brothers Plubio and Alvaro Aguilar, and their cousin Ranferí Aguilar. Alux Nahual (Espíritu del Duende in Spanish or Spirit of the Goblin in English) is a maya-quiche phrase naming a goblin similar to a leprechaun or elf. The band's climax came in 1995 while performing in a sold-out show at Los Angeles Palace.

The Guatemalan Rock en Español band played and recorded together from 1979 to 1999. The band was composed of: (names in bold are the common names the members were most known for).

  • Álvaro Aguilar: vocals and guitar
  • Rodolfo Lenin Fernández Paz: drums, percussion
  • Oscar Conde: flute, keyboards, saxophone
  • Paulo Alvarado: Cello
  • Plubio Eugenio Aguilar Aguilar: bass
  • Ranferí Aguilar Schinini: lead guitar
  • Jack Schuster: mostly violin and mandolin

Other members before 1990 included Pablo Mayorga,

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Alux Nahual [1981, альбом]
  • Conquista [1982, альбом]
  • Hermanos de sentimiento [1984, альбом]
  • La trampa [1989, альбом]
  • Se cantan retratos [1996, альбом]

Концертные альбомы:

  • La historia del duende en concierto [2002]

Сборники:

  • Americamorfosis [сборник]
  • Antología [сборник]
  • Leyenda: 15 éxitos [1992, сборник]
Название Материалы
Alma Verde
Aquí Está Tu Tierra
Con Todas Tus Fueszas
De La Noche A La Mañana
Dime Que Has Olvidado
Duende
El Trovador De La Noche
En El Tiempo
Eres La única
Hombres De Ma?z
Hombres De Maíz
La Fabula Del Grillo Y El Mar
La Plegaria Del Hombre Lobo
Libre Sentimiento
Llora Mi Estrella
Lo Que Siento Por Ti
Mi Pequeña
Mujer
No Me Digas
Qué Me Paso?
Se Busca
Sola
Te Abrazaré
Toca Viejo
Ven
Vuelve

Страница создана 01.03.2012
http://primanota.ru/alux-nahual/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!