PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Almafuerte - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Almafuerte - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Аргентина
Даты: 1995 - ...

Almafuerte is a Heavy metal band from Argentina, formed by bassist and lead singer Ricardo Iorio in 1995 after the dissolution of Hermética.

In 1994, Hermética, a heavy metal band from Argentina, broke up. Bassist Ricardo Iorio formed, one year later, Almafuerte, with guitarist Claudio "El Tano" Marcielo and drummer Claudio Cardacci.

In 1995 they released their first studio album, Mundo Guanaco, which included songs of both Hermética and of V8 (another of Ricardo Iorio's previous bands), and some new ones written by Iorio (most of them dealing with social issues). After the release of their second album, Del Entorno, Cardacci was replaced by Rodolfo Márquez. One year later, Márquez was replaced by Walter Martínez, after a demonstration with his band Vorax. With Martínez they released their first live album En Vida.

In 1998 they released a self-titled album Almafuerte

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Mundo guanaco [1995, альбом]
  • Del entorno [1996, альбом]
  • Almafuerte [08.1998, альбом]
  • A fondo blanco [1999, альбом]
  • Piedra libre [2001, альбом]
  • Ultimando [2003, альбом]
  • Toro y pampa [30.09.2006, альбом]
  • Trillando la Fina [2012, альбом]

Концертные альбомы:

  • En vida [1997]
  • En vivo: Obras 2001 [2001]
  • 10 años [29.07.2005]
  • En vivo OBRAS [2009]

Сборники:

  • Profeta en su tierra [03.1998, сборник]
Название Материалы
1999
A Vos Amigo
Aguante Bonavena
Al Pajaro
Al Pjaro
All En San Juan
All En Tilcar
Allá En Tilcara
Allí En San Juan
Alma Fuerte - Alma Fuerte
Almafuerte
Amanecer En Open Door
Amasijo De Un Gran Sueño
Amistades De Tierra Adentro
Ayer Deseo, Hoy Realidad
Blues Del Atardecer
Buitres
Caballo Negro
Cacique Yatel
Ceibo
Ciudad De Rosario
Como Estaba Ah Dios
Como Estaba Ahi Dios
Como Los Bueyes
Con Rumbo Al Abra
Con Rumbo Al Habra
Convide Rutero
Cosas Que Pasan
Cumpliendo Mi Destino
De La Carne
De La Escuelita
De Los Pagos Del Tiempo
De Mandadores Y Mandados
De Un Maana Bajo Tierra
De Un Mañana Bajo Tierra
Debes Saberlo
Del Colimba
Del Entorno
Del Fumador
Del Mas Alla
Desde El Oeste
Desencuentro
desencuentro3
Dijo El Drogero Al Drogador
Dijo El Droguero Al Drogador
Donde Está Mi Corazón
El Amasijo De Un Gran Sueo
El Pibe Tigre
El Visitante
El Visitante Acustico
En Este Viaje
En Las Calles De Liniers
Gil Trabajador
Hace Casi 2000 Años
Hacia El Abismo
Himno Al Culo Roto
Hombre Peste
Homenaje
Hoy Es
Imagenes Fugaces
La Llaga
La Maquina De Picar Carne
La última Curda
Las Aguas Turbias Suben Esta Vez
Los Delirios Del Defacto
Lucero Del Alba
Mal Bicho
Mano Brava
Me Da Pena Confesarlo
Memoria De Siglos
Mi Credo
Moraleja
Motivo Ciudadano
Muere Monstruo, Muere
Nino Jefe
Nio Jefe
Orgullo Argentino
Pa Pelusa
Pa'l Recuerdo
Para Pocos De Los Muchos
Para Todos Mis Companeros
Patria Al Hombro
Pensando En Llegar
Por Nacer
Por Ser Yo
Presa Facil
Regresando
Ritmo Y Blues Con Armónicas
Ruben Patagonia
Ruta 76
Se Vos
Sentir Indiano
Ser Humano Junto A Los Mios
Si Me Estas Buscando
Si Me Ests Buscando
Si Me Ves Volver
Sirva Otra Vuelta Pulpero
Sojuzgados Y Sometidos
Sopla El Pampero
Tangoleando

Страница создана 21.02.2012
http://primanota.ru/almafuerte/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!