PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Almafuerte - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Almafuerte - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Аргентина
Даты: 1995 - ...

Almafuerte is a Heavy metal band from Argentina, formed by bassist and lead singer Ricardo Iorio in 1995 after the dissolution of Hermética.

In 1994, Hermética, a heavy metal band from Argentina, broke up. Bassist Ricardo Iorio formed, one year later, Almafuerte, with guitarist Claudio "El Tano" Marcielo and drummer Claudio Cardacci.

In 1995 they released their first studio album, Mundo Guanaco, which included songs of both Hermética and of V8 (another of Ricardo Iorio's previous bands), and some new ones written by Iorio (most of them dealing with social issues). After the release of their second album, Del Entorno, Cardacci was replaced by Rodolfo Márquez. One year later, Márquez was replaced by Walter Martínez, after a demonstration with his band Vorax. With Martínez they released their first live album En Vida.

In 1998 they released a self-titled album Almafuerte

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Mundo guanaco [1995, альбом]
  • Del entorno [1996, альбом]
  • Almafuerte [08.1998, альбом]
  • A fondo blanco [1999, альбом]
  • Piedra libre [2001, альбом]
  • Ultimando [2003, альбом]
  • Toro y pampa [30.09.2006, альбом]
  • Trillando la Fina [2012, альбом]

Концертные альбомы:

  • En vida [1997]
  • En vivo: Obras 2001 [2001]
  • 10 años [29.07.2005]
  • En vivo OBRAS [2009]

Сборники:

  • Profeta en su tierra [03.1998, сборник]
Название Материалы
1999
A Vos Amigo
Aguante Bonavena
Al Pajaro
Al Pjaro
All En San Juan
All En Tilcar
Allá En Tilcara
Allí En San Juan
Alma Fuerte - Alma Fuerte
Almafuerte
Amanecer En Open Door
Amasijo De Un Gran Sueño
Amistades De Tierra Adentro
Ayer Deseo, Hoy Realidad
Blues Del Atardecer
Buitres
Caballo Negro
Cacique Yatel
Ceibo
Ciudad De Rosario
Como Estaba Ah Dios
Como Estaba Ahi Dios
Como Los Bueyes
Con Rumbo Al Abra
Con Rumbo Al Habra
Convide Rutero
Cosas Que Pasan
Cumpliendo Mi Destino
De La Carne

Страница создана 21.02.2012
http://primanota.ru/almafuerte/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!