PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Alex Baroni - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Alex Baroni - аккорды, тексты

Страна: Италия
Даты: 22.12.1966 - 13.04.2002
Сайт:

Alex Baroni, born Alessandro Guido Maria Baroni (December 22, 1966 – April 13, 2002) was an Italian white soul singer, active between 1994 and 2002. He released four albums during his lifetime. A fifth posthumous record, a tribute album, and two more collections (one of which double, both of them containing previously unreleased material, and his greatest songs) came out after his death.

  • Fuorimetrica (1994 - DDD)
  • Alex Baroni (1997 - Ricordi)
  • Disney's Hercules - Italian Original Soundtrack (1997 - Wonderland Music Company)
  • Quello che voglio (1998 - Ricordi)
  • Onde - International Album (1998 - Ricordi; compilation album for export only, including tracks taken from the albums Alex Baroni and Quello Che Voglio).
  • Ultimamente (1999)
  • Semplicemente - Dual Disc: CD/DVD (CD 2002 - CD/DVD 2006 - Ricordi)
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Alex Baroni [1997, альбом]
  • Quello che voglio [03.1998, альбом]
  • Ultimamente [1999, альбом]
  • Semplicemente [18.10.2002, альбом]
  • C'è di più [10.2004, альбом]
Название Материалы
Anima
Bersaglio Mobile
Binario 4
Cambiare
Ce La Faro'
Chi Mi Aiuter
Come Sei (E Quello Che Non Sei)
Dedicato A Te
Dentro Di Te
Dimmi Che Ci Sei
Dimmi Cos' (Hip To Be Square)
E' Stato Un Viaggio
In My Life
Inutile
Io Ci Saro'
L'Ospite
La Distanza Di Un Amore
La Voce Della Luna
Male Che Fa Male
Medley_ Yesterday, Imagine
Non Ho Bisogno
Non Vedi
Non Vivo
Oceano
Onde
Ora Lo So
Parlo Di Te E Di Me
Pavimento Liquido
Quello Che Voglio
Rumore E Musica

Страница создана 08.03.2012
http://primanota.ru/alex-baroni/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!