PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Ai - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Ai - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Япония
Даты: 02.11.1981 - ...

Ai Carina Uemura (植村 愛 カリーナ, Uemura Ai Karīna, born November 2, 1981), known mononymously as Ai (Japanese pronunciation: [ai], stylized as AI or A.I. //) is a Japanese-American singer and songwriter. Born in Los Angeles in 1981, Ai spent her childhood in both Kagoshima, Japan and Los Angeles. She debuted as a singer in 2000, later moving to Def Jam Japan and rising to fame with her album 2004 Ai. Her single "Story" (2005) became one of the biggest singles of the 2000s in Japan, and was the sixth single in history to receive a triple million digital certification by the Recording Industry Association of Japan.

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • 最終宣告 [28.01.2003, сингл]
  • Uh Uh,,,,,," / baby be mine [05.02.2003, сингл]
  • Thank U [25.06.2003, сингл]
  • ORIGINAL A.I. [23.07.2003, альбом]
  • My Friend / Merry Christmas Mr. Laurence [15.10.2003, сингл]
  • After The Rain [03.03.2004, сингл]
  • E.O. [12.05.2004, сингл]
  • 2004 A.I. [16.06.2004, альбом]
  • WATCH OUT! feat. AFRA + TUCKER [04.08.2004, сингл]
  • FEAT A.I. [01.12.2004, альбом]
  • 365 feat. DELI [09.02.2005, сингл]
  • Crayon Beats [20.04.2005, сингл]
  • Story [18.05.2005, сингл]
  • MIC-A-HOLIC A.I. [06.07.2005, альбом]
  • Believe [19.04.2006, сингл]
  • I Wanna Know [06.09.2006, сингл]
  • What's goin' on A.I. [27.09.2006, альбом]
  • I'll Remember You / BRAND NEW DAY [18.07.2007, сингл]
  • ONE [07.11.2007, сингл]
  • DON'T STOP A.I. [05.12.2007, альбом]
  • 大切なもの [04.06.2008, сингл]
  • Crazy World [11.06.2008, сингл]
  • VIVA A.I. [01.01.2009, альбом]
  • FAKE [31.03.2010, сингл]
  • Wonder Woman [09.03.2011, сингл]
  • INDEPENDENT [22.02.2012, альбом]
  • VOICE [13.02.2013, сингл]
  • RUN FREE [20.11.2013, сингл]

Концертные альбомы:

  • LIVE A.I. [07.03.2007]

Сборники:

  • Best A.I. [сборник]
Название Материалы
2HOT
My Baby
Story

Страница создана 24.03.2012
http://primanota.ru/ai/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!