PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Agents - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Agents - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Финляндия
Даты: 1979 - ...

Agents is a Finnish band formed in 1979, playing rautalanka, schlager and rock'n'roll music. The head figure and musical director of the band is solo guitarist Esa Pulliainen.

Agents started co-operation with Rauli "Badding" Somerjoki in autumn 1981, which also meant the end of Beat-Pete's career in Agents. He was replaced by Petri Rantala.

The band's first album, Ikkunaprinsessa, was published in 1982. The album included the hits

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Agents [1980, альбом]
  • Forever [1995, альбом]
  • Is Back! [1996, альбом]
  • Agents Is... Rock! Volume 1 [2001, альбом]
  • Agents... Is Beat! [28.08.2008, альбом]
  • Go Go [13.06.2011, альбом]
  • On Stage / In Studio [13.06.2012, альбом]
  • Sound on Sound [05.09.2014, альбом]

Сборники:

  • In the Beginning: Johanna Years 1979-1984 [14.11.2003, сборник]
  • Agents ...Looking Back [19.08.2009, сборник]
Название Материалы
Antaudun
Hello
Ikkunaprinsessa (feat. Ville Valo)
Jykevaa On Rakkaus (feat. Ville Valo)
Jykevдд on Rakkaus (feat. Ville Valo)
Kun Mina Kotoani Laksin (feat. Ville Valo)
Moskovan Valot
Paratiisi (feat. Ville Valo)
Poseretnies
Salattu Suru
Superhero
Uhkapeluri

Страница создана 17.04.2012
http://primanota.ru/agents/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!