PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


5566 - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

5566 - аккорды, тексты

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Тайвань
Даты: 2002 - ...
Сайт:

5566 is a Taiwanese boy band, formed under Taiwanese music company, J-Star. The name is derived from their original five members (Zax Wang, Jason Hsu, Sam Wang, Rio Peng and band leader Tony Sun), working in six entertainment fields (singing, movies and dramas, hosting, modelling, commercials, and dancing). Over the course of their career, they have starred in three idol dramas: My MVP Valentine, Westside Story, and Mr. Fighting. They have also released four albums: 1st Album, Boyfriend, Long Time No See, and Bravo; two compilation albums: C'est Si Bon Greatest Hits, I Love 56 - Re-emerging Legends: 5 Years Greatest Hits; and taken part in four OSTs: My MVP Valentine OST, Westside Story soundtrack, Mr. Fighting OST, and Ying Ye 3 Jia 1.

5566 not only work together as a group, but also individually. For instance, Sam

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • 1st Album [12.2002, альбом]
  • 摯愛 [20.02.2004, альбом]
  • Long Time No See [2005, альбом]
  • 好久不見 [2005, альбом]

Сборники:

  • 最棒冠軍精選 [01.10.2004, сборник]
  • 我愛56 - 傳說再現5年極精選 [28.05.2007, сборник]
Название Материалы
Wo Nan Guo

Страница создана 26.06.2012
http://primanota.ru/5566/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!