PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


14 Bis - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

14 Bis - аккорды, тексты

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна:
Даты: - ...

14 Bis is a Brazilian pop-rock band. The band took its name from Santos-Dumont's 14 Bis airplane.

The band was formed in 1979 in the state of Minas Gerais, when the members of two bands, O Terço and "Bendegó" decided to merge. Flávio Venturini and Vermelho, two founding members of 14 Bis, were also members of the Clube da Esquina band.

Música popular brasileira is a strong element in many of 14 Bis compositions. The influence of progressive rock and caipira (hillbilly) is evident in many of its compositions, such as in their use of analog keyboards and complex vocal arrangements.

The group reached the peak of their success during the 1980s with notable compositions and performance of popular Brazilian songs. Due to the mild, often happy and soothing theme of many of its compositions, the band was quite popular among children.

  • 14 Bis (1979)
  • 14 Bis II (1980)
  • Espelhos
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • 14 Bis [1979, альбом]
  • 14 Bis II [1980, альбом]
  • Espelho das Águas [1981, альбом]
  • Além paraíso [1982, альбом]
  • Idade da Luz [1983, альбом]
  • A nave vai [1985, альбом]
  • Sete [1987, альбом]
  • Siga o Sol [1996, альбом]
  • 14 Bis [2001, альбом]
  • Outros Planos [2004, альбом]
  • Planeta Sonho [2010, альбом]

Концертные альбомы:

  • Ao Vivo [1987]
  • Ao Vivo [2000]

Сборники:

  • Meus momentos [1994, сборник]
  • Sempre [2008, сборник]
Название Материалы
Linda Juventude

Страница создана 26.05.2016
http://primanota.ru/14-bis/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!